Stephanie Kooijman

Zo dankbaar dat ik elke dag met onze fijne paarden mag werken en bezig mag zijn met wat mijn passie is

Each day a step in the right direction brings you closer to your goal. Keep on going ♥️

Stephanie Kooijman werkt dagelijks met haar team aan haar droom: een succesvolle dressuurstal waar liefde voor het paard en een integere bedrijfsvoering centraal staan. Al sinds 2016 is Hippisch Centrum Nieuw Keytenburg de thuisbasis de basis van SK Dressage. Stephanie focust zich volledig op het trainen en uitbrengen van succesvolle dressuurpaarden, in- en verkoop en instructie aan ruiters die graag beter willen leren paardrijden. 

Stephanie Kooijman heeft op haar leeftijd al een CV om u tegen te zeggen. Op haar 14e maakte ze de overstap naar de paarden. Haar droom was om junioren te rijden. Het paard Winston werd hiervoor aangekocht, samen met Nurejev van Imke Schellekens-Bartels. Daardoor kwam alles in een stroomversnelling. Toen ook Ulysse op stal kwam, was opname in het B-kader Junioren al snel een feit. Onder begeleiding van Tineke Bartels nam ze in 2010 deel aan haar eerste Europees Kampioenschap. 

De familie Bartels zag de potentie van Stephanie en gaven haar in 2011 een kans als stalruiter bij Academy Bartels te Hooge-Mierde. In 2012 werd de overstap gemaakt naar de Young Riders en ook daar zat ze binnen 3 maanden in het A-kader. Ook werd ze opgenomen in het Rabobank Talenteam en mocht ze naar het EK. Dit alles herhaalde ze in 2013 en 2014. 

Stephanie heeft veel te danken aan haar toppaard Winston. Ze heeft hem 10 jaar in haar bezit gehad en ze hebben deelgenomen aan 6 EK’s, waaronder het EK U25 in 2016 die ze afsloten met een prachtige 5e plaats. Daarna nam ze het moeilijke besluit om hem te verkopen aan een internationale junior amazone. 

Stephanie heeft ervaring tot op Grand Prix niveau en leidt paarden zorgvuldig en op een nette manier op waarbij liefde voor het paard centraal staat. 

Het team van SK Dressage heeft een uitgebreid verkoop netwerk en met regelmaat talentvolle en brave paarden te koop staan. 

Stephanie vind het prachtig om haar kennis en kunde over te brengen op ambitieuze ruiters op elk niveau. 

Sponsoren

Thank you so much for the trust!