Instructie

Stephanie draagt graag haar kennis en ervaring over aan anderen. Het is mogelijk om les bij haar te volgen. Zij geeft de lessen op haar thuislocatie, Hippisch Centrum Nieuw Keytenburg te Ruchpen. Hier heeft ze de beschikking over tweetal binnenbanen en diverse buitenbanen. Door haar drukke schema geeft zij enkel les in Ruchpen en niet op locatie. 

In 2013 is zij begonnen met lesgeven. Daarna heeft zij haar instructeur diploma gehaald via de Masterclass in Deurne. Dit in combinatie met haar ervaring tot op Grand-Prix niveau zorgt ervoor dat zij op alle niveau’s les kan geven.

Ook geeft Stephanie graag een clinic. Hierin zijn verschillende mogelijkheden zoals les geven aan verschillende combinaties of een clinic met haar eigen paard. 

Geïnteresseerd? Neem voor beschikbaarheid en prijzen contact met haar op. 

Stephanie heeft ervaring tot op Grand Prix niveau en leidt paarden zorgvuldig en op een nette manier op waarbij liefde voor het paard centraal staat. 

Het team van SK Dressage heeft een uitgebreid verkoop netwerk en met regelmaat talentvolle en brave paarden te koop staan. 

Stephanie werkt dagelijks met haar team aan haar droom: een succesvolle dressuurstal waar liefde voor het paard en een integere bedrijfsvoering centraal staan.